DILEMA DE WEEKEND   1 comment

Aglomerație mare pe Kogălniceanu. De uniforme. Nu de elevi, nuuu, că ăștia nici nu mai știu cum arată o uniformă de școlar. E vorba de uniforme polițienești. De la Rutieră, Comunitară și Jandarmerie. Ciopor de echipaje mixte. Strada Kogălniceanu e barată de la Colegiul Racoviță în jos, spre biserica reformată ce e păzită de  Sf. Gheorghe omorâtorul de balauri. Măi să fie, nu văd nicio tarabă, deci n-a fi niciun târg. Cu coada ochiului surprind doi purtători de pancarte înfășurate pe niște bețe, dar nu pot desluși nimic din textele care se bănuiesc postate pe ele. Pe strada Kovacs Dezso, cea mai scurtă uliță din Cluj, se circulă într-un singur sens, spre Avram Iancu, unde o altă barieră interzice accesul spre locul protejat de atâta amar de forțe de ordine.

Ce să zic mai mult, poate că ceva iredentiști vor să demonstreze pașnic și să ceară dezlipirea Transilvaniei de Patria Mumă. Iar administrația, pioasă și îndatorată ungurimii revendicatoare, le acordă toată asistența necesară înfăptuirii acestei revendicări.

Altă „iesplicație” n-am. Nici n-am nevoie. Că doar n-oi muri de curiozitate. În fond, ăsta-i tainul meu cotidian de nedumeriri. „Dubito, ergo sum.” Dacă aflați ceva mai concret, dați și voi de știre, să afle și presa nătăfleață, că până la ora asta nimeni nu zice nimic.

Hai, pa, uichend așa cum vi-l doriți. Mă duc să mă uit la tenis. La cupa Devis. Sper să fie de vis. HAI ROMÂNIA!!!

Imagine2069 Imagine2070 Imagine2071

Reclame

Posted 01/02/2013 by molarudeminte in Dileme

One response to “DILEMA DE WEEKEND

Subscribe to comments with RSS.

  1. Am aflat de la Cornelia Trif că era într-adevăr un eveniment ce trebuia marcat ca atare, adică cu bariere: ungerea noului episcop reformat de Cluj (?). Să le fie de folos reformaţilor! Mie, ca ateu, îmi plac reformaţii. Nu umblă cu cioara vopsită şi nici nu-şi fac chip cioplit. Numa zic.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: