Matinal Express   1 comment

Sunt un matinal. Nu numai din cauza serviciului ci, mai ales, din cauza insomniilor în serie. De obicei, mă trezesc (a nu-ştiu-câta-oară dintr-o noapte) în jurul orei 5 – 5.30. Şi apuc să mă uit pe ştirile dimineţii pe mai toate „sticlele”, după care trec la făcut cafeaua pentru mine şi Nefasta Ileana, schimb aşternutul din tăviţa pisicii, Ţunika pre numele ei de botez, şi mă pregătesc cătinel de mers la servici. Asta pentru că în accepţia emilului boc sunt încă tânăr şi neliniştit, deci musai să mai slujesc la patronat încă 4 ani, până la 65 împliniţi adică.

Şi pentru că mă pretind un „cap limpede” în ceea ce priveşte viaţa cotidiană, chiar dacă pun pe pilot automat pentru deplasarea de la dominiliul conjugal la birou, nu-mi scapă niciun subiect demn de atenţia concetăţenilor mei. Ceea ce se şi vede destul de des în panseurile şi imaginile matinale pe care le postez pe conturile (sic!) mele de pe facebook, spre luare aminte şi, dacă se poate, de îndreptare a celor sesizate sau de râdere, dacă alătă soluţie nu există.

Spre edificarea voastră matinală, şi a mea of course, m-am hotărât să editez o rubrică nouă în blogul meu: MATINAL EXPRESS. Va fi ziarul matinal (poate c-o să-i fac şi-o pagină web) prin care doresc să vă comunic întâmplările şi impresiile mele matinale. Să vă fac, la o adică, părtaşi şi, de ce nu, responsabili de ce se întâmplă în viaţa noastră dis de dimineaţă.

Vă aştept la cotitură cu primele impresii!

Molaru de minte

Reclame

Posted 05/10/2012 by molarudeminte

One response to “Matinal Express

Subscribe to comments with RSS.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: